måndag 9 november 2009

Veterinärbesök!

Måndagen den 2/11 var det dax för Egon att åka till veterinären för vaccination, tandstatuskoll och HD-röntgen.

Jag åkte direkt från jobbet och mötte upp mamma utanför Smådjursakuten. Egon fick en spruta i benet för att han skulle somna inför röntgen men det gjorde såååååå himla ont sa Egon så han fick lov att skrika lite. Sen fick han krypa upp i mattes trygga knä för att sedan somna. Vi fyllde i alla papper och gud vet allt. När sköterskan kom tillbaka för att kolla till oss hade E gon sovit räv hela tiden. PLING sa det så var han uppe på benen och viftade på svansen. Vi beslutade då att han skulle få en spruta till och även denna gjorde lika ont tyckte kotten. Efter mycket om och men somnade han tillslut någorlunda och sköterskan bar iväg honom till röntgen.

Mamma och jag tog oss en kopp kaffe medan vi väntade på att lilleman skulle blir klar.

Efter en stund kom de ut med min lilla prins som då var ganska nyvaken och lite förvirrad. Han fick en spruta till för att han skulle vakna till men den gjorde inte alls lika ont =). Innan han hade vaknat helt hann veterinären kolla hans tänder och alla fanns där =).

Sedan fick han sin vaccination och det tyckte han inte alls var något konstigt.

Sen åkte mamma, Lisa och en väääääldigt trött och bekymrad Egon hem för att vila sig lite. När jag hämtade mina guldklimpar efter jobbet var Egon väldigt ledsen och ganska orolig. Han sov och vaknade om vartannat. Vi hade en kväll med bara mys i soffan =).

Dagen efter var Egon samma pigga glada hund som vi alla känner. Så inga större konstigheter här inte.

1 kommentar:

  1. Heja Begg! Nu väntar vi spänt på resultaten! :)

    SvaraRadera