lördag 13 mars 2010

2010-03-11 Egons namnsdag

Idag var det Egons namnsdag. Detta firades med en långpromenad tillsammans med Elin och Freja. Freja är en av Egons favorittjejer och dom kan springa i timmar. Djup snö stoppar inte detta radarpar. Tant Lisa undrar vad dom håller på med när dom flyger fram som två raketer i skogen. Ibland får även Lisa fart men inser ganska snabbt att det inte är någon idé för hon hinner inte med ändå =). Älskade Lisa!

Efter promenaden blev det lite träning. Inte helt lätt när planerna ser ut som dom gör just nu, men lite vettig träning fick vi till. Fotgåendet kändes bra och även läggande under gång sitter ganska bra nu. Vi fortsatte vår träning på "vänd" och "mellan" och även här går det framåt. Han hade bra koncentration idag och det var riktigt kul!

Vår lilla dejt avslutades med den obligatioriska fikan på haket. Mumma! Hanna anslöt lite senare. Skratt och konstiga samtalsämnen som vanligt =)

Väl hemma fortsatte vi vår träning med den otroligt avancerade och exlusiva diskbajlan....hahaha! Egon älskar baljan. Han kan nu både "snurr" och "runt" i baljan. Jag kände att det var dax att gå vidare vilket vi gjorde. Vad kan man då mer göra med en diskbalja kan man tänka? Ahaaa!! Man kan vända på den! Så det gjorde vi. Upp på baljan tog ca. 3 försök, sen satt det. Han är sannerligen inte dum det lilla Ägget! "snurr" och "runt" utövades även här och det blev en väldigt bra balans- och hålla-koll-på-fötternaövning. Ska försöka lägga ut lite filmer på detta.

Trötta och fullproppade i hjärnan gick vi och la oss och hade den obligatoriska mysstunden innan alla slocknar.

En mycket trevlig dag och tack Elin och Hanna för trevligt sällskap.

3 kommentarer:

  1. Heja Egon :)Är lite avis på att han är så lättlärd. Hans systeryster har inte insett det roliga att jobba för godis...än. Skam den som ger sig!

    SvaraRadera
  2. Kämpa på och var kreativ. Hon kommer snart på det roliga med samarbete. Men en Parson är alltid en Parson, och vi skaffade väl rasen för att det inte skulle vara lätt! Eller hur ;-).

    SvaraRadera
  3. William skickar lite kärlek till Egon i efterskott! :)

    SvaraRadera