torsdag 10 februari 2011

Nordstan, here we come!



Idag gjorde vi något som vi inte direkt brukar göra. Vi brukar träna lydnad, men inte i Nordstans köpcentrum. Sarah kom med den briljanta idé att åka in till stan för lite miljöträning och vi nappade med en gång. Egon gjorde sitt premiäråk på spårvagnen och det var helt okej tyckte han. Lite jobbigt bara när alla ska springa in och ut hela tiden =).

Vi hoppade av vid Kungsportsplatsen och gick sedan genom Passagen, över Brunnsparken och vidaren in i Nordstan. Vi tog en sväng in till Arken Zoo och kollade in lite pipisar och annat spännande. Sedan traskade vi vidare i Nordstan. Vi fick ordentligt med koppelträning vilket var väldigt välbehövligt.

När vi hade traskat en stund bestämde vi oss för att träna lite lydnad mitt i smeten. Så vi satte igång med fotgående och annat spännade. Vi hade publik hela tiden kan jag tala om. Egon skötte sig kanoners men man märkte hur snabbt dom blir trötta i en sån miljö.

Sarah showade lite med "zebra" vilket verkade vara uppskattat av vår publik =)




När vi var nöjda med träningen så var vi ganska törstiga så Sarah gick in på Pressbyrån och köpte varsin dricka. Och hör och häpna men Egon låg faktiskt stilla hela tiden. Vi stod kvar och pratade lite för träningens skull innan vi begav oss mot 4:an igen.

Tack Sarah för en kul avstickare! Detta gör vi snart om =). Och tack älskade Egon för att du är min lilla solstråle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar