söndag 18 april 2010

Debut på tävlingsbanan


Trötta och nöjda efter en hel dags äventyr


Nybörjarklass hopp


Då var den gjord. Den stora dagen. Visst var vi nervösa men gud vvad kul det var. Första loppet var agilityklassen. Egon och jag hade anmält oss till nybörjarklasserna vilket kändes som en bra början. In på banan kom vi iaf och jag kände redan innan vi klev in att här kommer en herre med mycket spring i benen. Egon sprang några ärevarv både inne och utanför planen =). Inte helt oväntat. Andra loppet var hoppklassen och nu kändes han helt fokuserad på mig och på hindrena. Och j*vlar vad jag fick springa. Som ett skott satte Egon iväg i starten. Dock missade han ett hinder som inte syns på filmen pga dålig handling från min sida och på upploppet hade jag inte en chans. Två raka tunnlar efter varandra sätte fart på suget rejält när vi pratar om lilla Egon. Han drog på fel hinder och det resulterade i en disk. Men vi åkte därifrån som segrare iaf!! Han gjorde ett kanonjobb. Första gången på en tävlingplats, nytt folk, ny miljö, domare, speaker, nya hinder. Jag kan inte vara annat än nöjd. Han kommer bli farlig när han körs på gräs. Jag tycker han har varit snabb på grus men det var ingenting jämfört med på gräs. Så som sagt så var jag huuuuur nöjd som helst med min lilla prins. Han är ju trots allt världens bästa Egon!!

2 kommentarer:

 1. Järnspikar vilken fart :-0. Jag ber att få gratulera till tävlingspremiären. Vad långt du har nått med honom! Disk or no disk - det handlar det inte om nu. Bygga erfarenhet, ha kul och slipa på smått och stort. Växa som team. Jag tror dock att du får slå följe med Stuveredssprintrarna Karolina o Emil när de löptränar, ety Egon hade bra fart där. Jag som just tänkte köra litet slalomträning med Rosso och Allis. What was I thinking - hade jag glömt att handlern ska springa och hinna med också. Det som alltid gjort att jag inväntat den fjärrdirigeringsteknik som funkar från en stol i mitten ;-)

  Ni imponerar!
  Applåder från Väddö
  från stolt uppföderska!

  SvaraRadera
 2. Det är så bra med Egon för man kan få plats med så många filmer på kameran. Han kör ju liksom ett lopp på ett par sekunder! Alltså det är sjukt hur duktig han är! HOPPAS att han väntar in en Willie och blir hans bästa lagkamrat...?! :) Jesus vilken fart!

  SvaraRadera