lördag 13 november 2010

Trött, tröttare, tröttast...


Idag uppnådde jag stadie tröttast. Vi har varit i Varberg och tävlat och det blev dubbeldisk IGEN! Sablarns vad svårt det ska vara att lyssna på matte. Så fort pipan har blåst är det som en helt annan hund kryper fram. Dagens framsteg var att han var väldigt lugn och fokuserad på mig när vi stod och väntade i starten. Och det är ju alltid något med tanke på hur han har tuggat igång på tidigare tävlingar.

Är visserligen nöjd med vissa delar men rackars hund asså. Och fort går det. Man hinner liksom inte reagera innan han har ploppat iväg på annat.

Jaja, ingen idé att sitta här och sura. Bara att göra om det igen och igen och igen.

Egon var i alla fall väääääldigt nöjd med sina prestationer idag. Han tycker alltid att han är bäst och det är ganska härligt att se. Man kan inte annat än le när han får sin lilla äckelkanin. Det är som om att han vunnit på lotto =). Sötgöte!

Nu ska vi mysa i soffan för att ladda om inför morgondagen. Heja heja oss!

2 kommentarer:

  1. Jag satt uppe i sekretariatet och kikade på er idag, och tyckte Egon var en riktigt grym hund på banan! så snabb och härlig attityd! Förstår att det är frustrerande när det går så snabbt så man inte hinner med i varken tanke eller handling, men jag tycker att det såg jättefint ut!
    /Karin (blivande adesso-matte)

    SvaraRadera
  2. Tack Karin! Ja ibland blir man inte klok på det här men så ska det kanske vara =). Kul med ännu en agilityfantast i vårt Adessogäng. Det ser vi verkligen fram emot =)

    SvaraRadera