onsdag 16 september 2009

Liten uppdatering....

Jag känner att jag kanske inte är världens bästa bloggerska. Men det finns så mycket annat kul att göra än att sitta framför datorn. =)

Ska försöka summera de senaste dagarnas äventyr lite kort.

Fredag: Åkte med båda vovvarna till veterinär Tobias. Lisa gjorde ett återbesök. Tog prover och lite sånt och hennes levervärden går åt rätt håll nu när vi har satt in ny behandling. Skönt tycker jag och även Lisa. Hon är väldigt pigg och glad och hänger med fortfarande så det känns väldigt skönt.

Egon fick sina öron kollade. Han uppförde sig väl ganska bra. Tyckte att det var mycket trevligare att pussa veterinären än att sitta still på bordet. =). En liten svampinfektion visade det sig att det var och jag fick receptfria örondroppar. Kändes skönt att det inte var ågot annat. Veterinären gick igenom hela honom och tyckte att han kändes väldigt fin i hull och muskulatur. Man blir lite nervös att det ska vara någon allergi men det kunde vi nog utesluta med tanke på hur fin han var i huden och på tassar. PUUHH!

Lördag: Mys hos mormor och morfar för hundarnas del.

Söndag: Båttur med mormor och morfar. Sedan kom mamma upp till klubben med hundarna. De fick sitta i bilen och vänta en stund medan vi hade vårt styrelsemöte. Sedan blev det träning. Egons träning går bara framåt hela tiden. Hade satt upp en raksträcka med två hopp hinder och sedan slalom. Han tog ingångarna klockrent hela tiden trots att jag låg långt bakom. Bästa Egon. Det kallar jag hindersug =). Körde lite kontaktfält sedan. Detta börjar sitta bra nu. Skulle vilja ha honom lite längre ned men vill inte ställa för höga krav ännu. Det får ta den tid det tar.

Måndag: Åkte till Cecilia efter jobbet och tog en promenad med alla fem hundarna och lilla Emy. Vi gick uppe på crossbanan och hundarna hade så himla roligt. Lilla modiga William hängde med han också. Fast han var lite upprörd att han inte fick springa som alla dom andra. Han visade sitt missnöje genom att sjunga där han satt i Cecilias famn, så himla söt =). Sen åt vi lite middag och kollade på "Svenska Hollywoodfruar". Vilka stolpskott asså, men väldigt underhållande.

Tisdag: Åkte upp till klubben en stund efter jobbet. Tränade Freestyle med Lisa. Tränade på övergångar mellan olika rörelser. Duktiga Lisa =). Egon fick bara träna lydnad idag. Lite svårt med koncentrationen idag men så kan det vara. Sen kom Hanna och Janis. Vi gick en liten promenad i det sköna vädret och njöt i fulla drag. =)


Blev ett långt inlägg men så är det när man inte uppdaterar =)

1 kommentar:

  1. Äntliiiigen har du uppdaterat ;) William undrar när ni skall leka nästa gång? :P

    SvaraRadera