fredag 23 oktober 2009

Egon gör en kanonträning

Igår var jag och Elin uppe på GMBK och höll kurs. Hanna hade åkt till Gotland för tävling och Nettan låg hemma sjuk, så vi fick rycka in som vikarier. Allt flöt på bra och de var superduktiga allihop. Lisa fick vara med och springa med Rebecka. Kul sa den gamla tanten. Alla verkade vara väldigt nöjda när vi rundade av vi 20.45 =).

Efteråt tränade jag och Elin en stund. J-vlar vad bra det gick. Egon fortsätter att förvåna och överraska. Vi körde en kombination med ett staket och en lång tunnel under A-hindret. Vi provade lite olika svängar och byten. Egon följde hur bra som helst och han var verkligen koncentrerad. Den koncentrationen och det fokus som han hade igår har jag inte sett på planen innan. Så himla kul!!. Kontaktfälten på A-hindret har varit lite varierande, kanske har berott på koncentrationen, men igår satt dom. Även slalom ingångar i hög fart var klockrena. Man ser att han har bättre koll på kroppen och kan samla sig i de lägen där det behövs.

Egon och Freja fick busa en stund på appellplanen medan vi plockade in alla hinder. Dom hade superkul och lekte jättefint =). Vi gick sedan en promenad på ett näst intill kolsvart militärfält och utvärderade vår träning. Vi var båda helnöjda.

Sen var det bara att hoppa in i bilen och åka hem. Med en go känsla i kroppen och två hundar som var trötta och nöjda kröp vi ner i sängen och slocknade med en gång. =)

2 kommentarer:

  1. Egon, Egon :-) Egon och Emma ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, det var riktigt roligt! Får boka in en ny kväll snart tycker jag!

    SvaraRadera