måndag 19 oktober 2009

Välkommen hösten!


Lördagen blev en riktigt härlig dag.

Jag startade dagen med att ta en morgonpromenad med Hanna och Janis runt Safjället. Vi insåg båda två när vi hade kommit upp för MÖRDARBACKEN!! att vi hade klätt på oss alldeles för mycket kläder. På vägen mötte vi en lustig figur med en liten tax som inte alls var så glad att se oss. Gubben morrade nått ilsket men det var inget som bet på oss. Vi var på strålade humör alla fem.

Väl hemma igen åt vi lite frukost och sedan bar det av till Elgiganten för att lämna av Lisa till mamma och pappa. De skulle ut och spela golf. Egon har inte riktigt det tålamod som krävs att följa med på en hel 18-hålsrunda så han fick stanna hemma.

Lisa lämnades över till mormor och morfar och jag och Egon styrde bilen mot Sätila och Strömma naturbruksgymnasium. Cecilia och Patric var där och tävlade så vi tänkte att vi skulle åka och heja på lite. Samtidigt blev det bra miljöträning för unge herr Egon =).

När vi ändå befann oss i Marks kommun passade vi på att besöka Anna och Siri i Hönsekärr. Det är alltid lika mysigt att komma dit. Hästarna strosade runt i hagen och hönorna solade sig i det härliga vädret. Egon och Siri lekte som tusan och jag och Anna plockade ogräs på stallbacken och i paddocken. När vi var färdiga med rensningen kollade vi båda på varandra och sa nästa i kör: Pizza????....hahahaha. Och nog blev det pizza.

Mätta och belåtna plockade vi in hästarna och matade kaninerna. Sen var klockan sent. Egon och jag packade in oss i bilen och styrde mot Göteborg igen.

Trötta och mycket nöjda med en hel dag ute i det underbara vädret kröp vi ner och mös i soffan framför tv. Vi somnade båda två ganska snabbt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar