fredag 16 oktober 2009

Klicka in och ett 2:a pris

Igår gick jag och Egon vårt 2:a öppenklass spår. I riktigt skitväder älgade vi iväg i skogen. Egon spårade kanon men fick tyvärr upp något annat vid tredje vinkeln. Han tog återgången klockrent och bloduppehåll över en bäck var inga problem. Tyvärr blev det bara ett 2:a pris, vilket inte är något att gråta över. Han var bäst ändå =)



Vi har nu gett oss på klicker. Jag håller på att klicka in Egon och han tycker att det är jätte kul. Perfekt inför framtida hjärngympa.



Agilityn går framåt med stormsteg. Gungbrädan är under inlärning och den får ta den tid den tar. Men man kan ju lugnt säga att han inte är rädd iaf. Slalom ingångarna sitter nu riktigt bra och kontaktfälten är klockrena. Jag kan nu springa förbi honom på balansen och han sätter sig på kontaktfältet och väntar på "kör". Han har ett härligt tryck ute på planen och älskar varje sekund man tränar. Bästa Egon!!



Nu ska vi ut i skogen och solskenet och traska =)

1 kommentar:

  1. Oj, oj - det låter kanon från första till sista raden... Jag ser fram emot att komma och kika på er på agilitybanan framöver.
    Ha kul imorgon med Komeda & co!!
    Rosso showade till sig ett ck, cert och blev BIR Junior igen och dessutom Bäste Hane 3a trots att han bara är en liten snorvalp. Så vi kan nog showa med dessa syskon också, när lusten faller på.

    SvaraRadera