måndag 19 oktober 2009

Succén fortsätter

Grytträning i Hillerstorp, Småland 091018





O5.00 rullade en halv död Emma ur sängen. 05.00 hoppade en alltid lika pigg och glad Egon ur sängen. Hur orkar han...morr!! Fumlandes i mörkret lyckades jag klä på mig och sätta i linserna, tätt följd av Egon som vanligt. Idag var det nämligen dax för andra omgången grytträning. Eftersom vi hade en bit att åka blev det till att stiga upp i ottan. Men var gör man inte. Vi stapplade ut i mörkret för en lite kortis runt kvarteret. Vi var påpälsade från topp till tå för kallt var det.


Vi började sedan resan mot Stuvered där vi hade första stoppet. Ingen trafik påvägen gjorde att det gick super att köra. Skönt med helljus på motorvägen =). Väl framme välkomnades vi av en väääääääääldigt glad Komeda och en mindre nöjd Rasmus som undrade vad vi var för några skummisar som kom tidigt på en söndagsmorgon. Komeda kände igen oss utan tvekan och rusade bort till bilen och ställde sig vid bakluckan. Det blev ett kärt återseende när jag släppte ut Egon och hej vad det gick. Idag lekte dom hur bra som helst. Meda verkar tycka att buffliga brorsan är ganska reko ändå. Efter en stunds lek och packande i bilen fortsatte vi resan tillsammans, jag, Egon, Emil, Karolina, Rasmus och lilla Komeda.


Förväntasfulla anlände vi till Hillerstorp exakt 09.00. Kunde inte blivit bättre. Komeda stog först på startlistan, tätt följd av Egon. Och visst kom de små rackarna ihåg vad detta var för stället. Komeda for in i gången utan problem. Egon tjöt av förväntan. och när det väl var vår tur gjorde han ett kanonjobb. Ingen tvekan, in i gången och fram till kittel, skallet kom med en gång. Vilken kille!! =).


Vi provade även att apportera rävskinn. Inga problem det heller. In kröp Egon och ut kom räven.


Efter korvgrillning och fika paus körde vi en omgång till i grytet. Samma självförtoende och säkerhet här. Han jobbade helt självständigt. Matte var mycket stolt =)


Trötta, kalla och otroligt nöjda styrde vi tillbaka mot Stuvered. Man skulle ju kunna tro att våra små rackare skulle vara helt slut men icke. Efter en timmes sömn i bilen var det full rulle igen med lek och brottning när vi kom fram. Vi fikade lite och sedan var det dax för mig och Egon att köra hem till Göteborg.



En trött Egon och en trött Emma stöp i säng tiiiiiiiiiiiiiiiiiidigt =)

Tack Emil och Karolina för en underbart härlig dag!

1 kommentar:

  1. Underbart! Tack för målande beskrivning av Adesso West Wing's söndagsaktiviteter. Ren och skär "jag-var-där-när-det-hände-feeling"!!
    Nå ska jag rensa den sista helgen?

    SvaraRadera