tisdag 26 januari 2010

Långledigheten inleds kungligt




Torsdag 21/1.Dagen började med en välbehövlig sovmorgon. Hundarna verkade inte ha något emot detta. Vi kravlade oss upp vid 10-tiden och åt lite frukost. Det blev bara kissa brevlådan på morgonen. När frukosten var i magen på både mig och hundarna packade vi in oss i bilen. Nettan väntade otåligt på finbesöket från Hagåkersgatan men först ett litet stopp Margaretas Bageri för att shoppa lite semlor.

Vi anlände till Ranered strax efter lunch. Grabbarna, Egon och Zlatan, roade sig med att leka jage i trädgården och tanterna tittade mest på. Luna uppskattade inte vårat besök lika mycket som Zlatan men men....=) Vi fikade på våra semlor och dem satt verkligen fint kan jag tala om. Zlatan och Egon fortsatte leken inomhus men hade nu gått över till brottning vilken också gick bra enligt herrarna. Vi satt och pratade om lite allt möjligt strunt och tiden rann iväg fort. Vid 4 ringde Hanna och frågade om vi ville gå med runt stora Delsjön vid 5 och det tackade vi inte nej till. Så vi tackade tant Nettan och hennes tre fyrbenta och lovade att komma tillbaka snart igen.

Jag hann in och ge hundarna lite mat och slänga på mig lite mer kläder innan Hanna kom och hämtade mig. Toppen att man bor på samma gata som för övrigt är den bästa i hela Mölndal. Bilen styrde mot Delsjön där vi skulle möta upp Elin och Sarah och deras fyra hundar. Vi traskade iväg med våra 8 ben och 28 tassar. Hundarna körde fullt ös och vi mattar försökte hålla tempot så gott vi kunde. 2 h senare var vi tillbaka på parkeringen. Behagligt trötta,hungriga och lite frusna styrde vi hem mot Mölndal igen. Hanna och jag bestämde oss för att köpa thaimat på vägen hem. Smaskens.

Jag och hundarna följde med hem till Hanna och Janis. Vi åt vår thaimat som var riktigt god och avnjöt ett glas rött medan vi tittade på någon konstig serie på tv. Klockan rann iväg ännu en gång för denna dagen och det var dax att bege sig hemåt.

En riktigt skön start på denna ledighet och tack ni som bidrog till detta =)

3 kommentarer:

  1. Äntligen har mamma Maggan upptäckt din blogg.
    Mycket trevlig och intressant läsning.
    Vill bara säga att du är världens bästa dotter och världens duktigaste hundtjej.
    Kram till dig och guldklimparna/mamma

    SvaraRadera
  2. Emma.... Du suger på att blogga. KOM IGEN!

    ;-) ;-)

    SvaraRadera
  3. Alltså, vi talar om en låååång ledighet här...
    Nå, såg du Egons film från Fristad;-) Inget filmiskt mästerverk, men ni gör bra ifrån er.

    SvaraRadera