torsdag 6 maj 2010

Årets första grytträning


Egon vet precis vart han ska springa in...

Äntligen var det dax. Årets första möte med Mr Badger och oj vad vi har längtat. Tidig morgon rattade jag och Egon iväg mot Stuvered för samåkning med Karolina och Komeda. Lisa fick stanna hemma hos mormor och morfar och följa med på en runda golf. =)


Väl framme var det ett kärt återseende. Egon och Komeda är verkligen bästa vänner och dom har så himla skoj ihop. Efter lite morgonbus och packande styrde vi bilen mot Hillerstorp.

När vi anlände till konstgrytet möttes vi av ett antal fågeholkar som antagligen trodde att vi hade kört fel. Inte en kvinna i sikte (om man bortser från den tjötiga frugan som en av gubbarna inte lyckats lämna hemma). Vi möttes alltså av en tiotal män som fullständigt råglodde på de två unga tjejerna som fnissandes kom ner för backen. Vilken syn!! Detta skojade vi gott om jag och Karolina och det kändes ännu bättre när våra powersyskon klådde tyskterrierna med hästlängder.

Både Egon och Komeda gjorde kanonjobb. Egon blev dock lite frustrerad första rundan då det låg en förträgning i en av gångarna. Detta har han aldrig gjort och han blev väldigt förvirrad och frustrerad. Men när vi plockat bort den gick han som en klocka. Han har nu varit runt i alla gångar och varit uppe på hyllan. Han är även utkallningsbar utan större konflikt oss emellan vilket jag tycker är jätteskönt.

Kort och gott, en riktigt härlig dag i gott sällskap!

1 kommentar:

  1. För att travestera en rolig historia om dragkampen mellan Uppsala och Lunds universitet om att vara den vassaste alla kategorier:

    Jag säger bara... Parsonbriljansens säte vilar definitivt hos Adessogängets avdelning i huvudkommunen, med det får konstateras att dess hjärna är stationerad hos dess västliga gren Mölndal-Stuvered.

    Stå på!!!

    SvaraRadera